Icoone®

Wat is Icoone®

Icoone® is een vooruitstrevende oplossing voor de behandeling van de huid, het onderhuids bindweefsel en het dieper gelegen vetweefsel. Het principe is gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten in de huid, verkregen door professor Guimberteau. Door zijn in vivo operaties te filmen, kwam hij namelijk tot de conclusie dat de huid niet lamellair gestratifieerd is, maar eerder op een fragiel dradennetwerk lijkt. Alle structuren vervormen, splitsen, komen terug samen en bewegen mee met de rest. Er moet dan ook afgestapt worden van het behandelen van de huid in de diepte en met een grote kracht, zoals tot nu toe met andere
apparaten gedaan werd.

De Icoone® maakt daarom gebruik van geperforeerde rollen (Robodermie®) die de natuurlijke structuur van de huid respecteren. De huid en het onderliggend bindweefsel worden via zuiging onhooggetrokken. Hierdoor wordt het bindweefsel opnieuw tot leven gebracht en gaan de vetcellen zich spontaan ledigen. De techniek is niet agressief, houdt rekening met de struktuur van de huid en van het onderliggend weefsel en zorgt hierdoor nooit voor een verzadiging (congestie) van de huid, zoals bijvoorbeeld een gewoon vacuüm wel zou doen.

Voor Wie? Wat zijn de resultaten?

Iedereen die last heeft van cellulitis, plaatselijke vetophopingen of verslapte huid mag mooie resultaten verwachten van de Icoone® technologie.

Icoone® is ideaal om snel opnieuw een slank en veerkrachtig figuur te krijgen. Icoone® geeft het weefsel zijn tonus, elasticiteit en glans terug. De vormen en volumes worden opnieuw in model gebracht door ze te hertekenen in overeenstemming met de rondingen van uw figuur.

Ook als anti-stress massage of als een zeer doeltreffende massage van het bindweefsel of puur als anti-aging behandeling biedt Icoone® zeer mooie resultaten.

De behandeling is zeer aangenaam en zorgt voor een unieke sensatie.

Icoone® heeft ook tal van therapeutische mogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?

De eerste 5 behandelingen zijn basisbehandelingen van 20 minuten. Na deze 5 sessies wordt de behandeling nog meer aangepast aan uw figuur en wensen en kan er gekozen worden voor een extra focus (een extra behandeling van een probleemzone, vb. buik, armen, dijen) van 10 minuten.

Tijdens de behandeling wordt er een nylon pakje gedragen, dit om hygiënische redenen en voor een beter comfort van de patiënt. Meestal worden er tussen de 10 en 20 sessies gegeven en dit 2x per week. Dagelijks behandelen mag ook , daar er geen belasting op de weefsels is en er dus ook geen recuperatietijd nodig is.

Eenmaal u tevreden bent van de resultaten kan u overstappen naar een onderhoudsbehandeling van 1 à 2 keer per maand.